ADeKus Studenten Ontwerpen Nieuw Hoofdkantoor SBB

Voor het opzetten van een nieuw hoofdkantoor voor de Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht (SBB), zijn de studenten van het Anton de Kom Universiteit het afgelopen jaar benaderd om via een competitiemodel een bouwtekening te ontwerpen. De betrokkenheid van zowel individuele studenten als groepen heeft bijgedragen aan een diverse scala aan ideeën. De felicitaties aan Cheraine Sodikromo voor het behalen van de eerste plaats en Patandin Shrada Namrata, Lugard Byorn en Mening Lisa met hun respectievelijke plaatsen.

Fase 2 belooft een verdere samenwerking om het winnende ontwerp te verfijnen en voor te bereiden voor de bouwvergunningsaanvraag bij het Ministerie van Openbare Werken. Voor het opzetten van een nieuw hoofdkantoor voor de Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht (SBB), zijn de studenten van het Anton de Kom Universiteit het afgelopen jaar benaderd om via een competitiemodel een bouwtekening te ontwerpen. De betrokkenheid van zowel individuele studenten als groepen heeft bijgedragen aan een diverse scala aan ideeën. De felicitaties aan Cheraine Sodikromo voor het behalen van de eerste plaats en Patandin Shrada Namrata, Lugard Byorn en Mening Lisa met hun respectievelijke plaatsen.

Fase 2 belooft een verdere samenwerking om het winnende ontwerp te verfijnen en voor te bereiden voor de bouwvergunningsaanvraag bij het Ministerie van Openbare Werken.